GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Vehbi Dai İlkokulu

Ara

4-C sınıfı Erikçe Macera Parkında ve Gaziantep Ekolojik Binada Hem Öğrendiler Hem Eğlendiler. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ara

4-C Sınıfı Çocuk Kütüphenesinde Hem okumanın önemli olguğunu öğrendiler hemde eğlendiler. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ara

4-C sınıfı Yerli Malı Haftasında Yerli Malı Ürünlerinin kullanılmasının önemli olduğunu öğrendiler hemde miğdeleri bayram etti.Emeği geçen Öğretmen,Öğrenci ve Velilere emeklerinden doşayı teşekkürler.

Ara

Okulumuz 4-C Sınıfı Milli Mücadele Müzesini Gezerek ecdadlarının  neler yapdığı nasıl yaşadıkları  hakkında bilgilendiler.

Ara

ANA SNIIF F ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİNİN YAPMIŞ OLDUĞU MEVLANA HAFTASI ETKİNLİKLERİNDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜRLER.

Ara

ANA SINIFI F ŞUBESİ KIŞLIK HAZIRLIKLARI İÇİN TURŞU YAPTILAR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN,ÖĞRENCİ VE VELİLERE TEŞEKKÜRLER

Ara

ANA SINIFI F ŞEBESİ MATEMATİK DERSİNİ DAH ZEVKLİ HALE GETİRİP EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜRLER.

Ekm

1-L sınıfı öğrencileri öğretmenleri Zerrin KAYA rehberliğinde "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinliklerinde, sokak hayvanlarını beslediler.

Her daim hayvan dostlarımızın yanında olduklarını gösterdiler.

Sevgili öğrencilerimizi ve değerli öğretmenimizi kutlarız.